enbg

Концертът на 25.09.2015 г. ще може да се гледа от цял свят!

7.9.2015 | коментара

Концертът на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ на 25 септември 2015 г. на Националния стадион „Васил Левски“ ще може да бъде гледан от почитателите от цял свят, чрез он-лайн излъчване по интернет. Всички, които не са успели да си купят билети и всички, които не могат да дойдат до София и България на тази дата, ще имат възможността да гледат концерта на живо, ексклузивно на сайта www.slavilive.com. Гледането е възможно от цял свят, на всички видове устройства. Това ще става чрез специален код. Цената на кода за достъп до онлайн излъчването е 5.00 лв.

За да гледате концерта, е необходимо да се регистрирате в сайта и да закупите код за достъп. Ако искате да направите подарък за свои приятели или близки, може да закупите повече от един кодове за достъп, които после да им дадете. Всеки зрител трябва да се регистрира в сайта, независимо дали е закупил код за достъп сам или го е получил от приятел.

След регистрация трябва да активирате получения код за достъп. Веднъж активиран, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг.

На сайта всеки може да направи предварителен тест. С този тест се установяват три много важни условия: дали не сте зад firewall, който възпрепятства възпроизвеждането на онлайн видео; дали имате достатъчен интернет капацитет; дали вашето крайно устройство е способно да възпроизвежда онлайн видео.

Имайте предвид, че дори тестът да е успешен и свободно да гледате тестовия клип, по време на живото излъчване на концерта, е възможно вашата интернет връзка да не е със същите параметри, както когато сте направили теста.

Достъпът до онлайн излъчването на концерта се осъществява през три стъпки:
Стъпка 1: Регистрирате се на сайта с валиден адрес на електронна поща.
Стъпка 2: Закупувате код за достъп. Цена 5 лв.
Стъпка 3: Активирате своя код за достъп и натискате „Гледай на живо“.
* Ако вече имате получен код за достъп, закупен от приятел, също е нужно да се регистрирате на сайта, но пропускате Стъпка 2.

Ако се нуждаете от съдействие, може да получите помощ от администраторите на сайта, като зададете своя въпрос чрез формата за КОНТАКТ!

Цялото предаване от 7 септември 2015 г.