enbg

“Funky Miracle”, 17 март 2015 г.

17.3.2015 | коментара

Гости в „Шоуто на Слави“ бяха музикантите от групата „Funky Miracle“, която достигна до финалния етап от кастинга за подгряваща група на концерта на „Ку-ку бенд“ на 25 април. Една от трите достигнали да финала групи ще бъде избрана от зрителите на “Шоуто на Слави“ и така ще спечели правото да излезе на сцената в зала „Арена Армеец“.

„Funky Miracle“ са Владислав Мичев (тромбон), Георги Стойков (тромпет), Пламен Денчев (клавишни), Илия Колев (китара), Евден Димитров (бас), Радо Казасов (барабани) и Симеон Желязков (вокал). Те посочиха като лидер на групата тромбонистът Владислав Мичев и изтъкнаха това като причина той единствен от групата да се яви в студиото облечен със сако.

Възрастта на музикантите от „Funky Miracle“ е между 19 и 26 години. Групата е създадена в началото на 2012 година от ученици, свирили в биг бенда на софийското музикално училище, които са вече студенти в НМА „Проф. Панчо Владигеров“. Започнали да свирят музикален стил, който доставя удоволствие на всичките й членове – фънк-фюжън. В момента се изявяват основно по клубове, но имат и участия на популярни музикални фестивали като „Spirit of Burgas“. Виновникът за записването на групата в кастинга за подгряване на „Ку-Ку Бенд“ е барабанистът Радо Казасов.

По време на гостуването си „Funky Miracle“ изсвириха две композиции: „Uptown Funk“ и „Long Train Running“.

Цялото предаване от 17 март 2015 г.