enbg

„Funky Miracle“ – кастинг за подгряваща група, 16 февруари 2015 г.

16.2.2015 | коментара

Музикантите от „Funky Miracle“ взеха участие в първия ден от кастинга за подгряваща група за концерта на Ку-ку бенд. Пред комисията в състав: Евгени Димитров, Цветан Недялков, Георги Милчев-Годжи и Филип Станев те изпълниха своето авторско парче „Тя дори не разбра“.

Групата е основана преди 3 години и свири основно пънк с елементи на соул и джаз. Музикантите изпълняват кавъри, но в момента са концентрирани върху създаването на авторска музика.

След края на изпълнението на „Funky Miracle“ Цветан Недялков призна, че песента му е харесала и поздрави момчетата на „духовите свирки“. Според него много малко млади музиканти в днешно време искат да свирят на сложни инструменти като цугтромбон и тромпет. Георги Милчев-Годжи адмирира решението им да изпълнят своя авторска песен и обясни, че в музиката им има „много вкус“. Филип Станев определи присъствието им на сцената като „лъчезарно, топло и естествено“. Евгени Димитров сподели, че музикантите видимо се забавляват с това, което правят и поднасят всичко с много вкус.

В края на предаването комисията гласува с 4 гласа „ДА“ и по този начин „Funky Miracle“ продължи напред в следващия етап на кастинга.