enbg

„Crush“ – кастинг за подгряваща група, 23 февруари 2015 г.

23.2.2015 | коментара

Група „Crush“ взе участие в шестия ден от кастинга за подгряваща група за концерта на Ку-ку бенд. Пред комисията в състав: Евгени Димитров, Цветан Недялков, Георги Милчев-Годжи и Филип Станев музикантите представиха песента „Feels Like the Old Times“.

Група „Crush“ съществува от 2 години, опитва се да наложи своя авторска музика, която изпълнява по клубове и фестивали в България. Цветан Недялков разпозна сред музикантите от групата своя студент Дими, който свири на китара и е пазил в тайна своето появяване на кастинга. Годжи пък беше впечатлен от прическата на вокалиста Тодор, която се оказа дело на Дими, който е и професионален фризьор.

След края на изпълнението им Цветан Недялков определи парчето като „рокендрол от най-добрите традиции“. Георги Милчев-Годжи също хареса много представянето на бандата, но отправи забележка към вокалиста – да не преиграва със сценичното си поведение. Филип Станев призна, че момчетата са оставили много добри впечатления у него, а за Дими направи заключение, че е най-добрият фризьор сред китаристите и най-добрият китарист сред фризьорите. Евгени Димитров също се присъедини към мнението, че песента на „Crush“ е много хубава, музикантите имат добър синхрон и цялата група е изглеждала като едно цяло.

В края на предаването комисията гласува с 4 гласа „ДА“ и по този начин група „Crush“ продължи напред в следващия етап на кастинга.