enbg

Борис Панайотов – гостуване

3.6.2011 | коментара

Днес започна гостуването на участниците в „Танцувай с мен – 3…стаен“. В дните преди финала всички те ще имат възможност да се представят в най-добрата си светлина пред зрителите.

Пръв гостува Борис Панайотов, от Сливен. Той е завършил професионална гимназия по механотехника, но това не му пречи да ни впечатлява с брилянтна техника в танците. На въпрос на какво се дължи неговата неизчерпаема енергия, Борис отговори, че е тайна, която не бива да разкрива.

Борис е временен лидер във временното класиране до момента и като такъв логично бе запитан какво ще прави с апартамента, ако го спечели. Ще стане софиянец, отговори атрактивният танцьор, като обясни, че на първо време ще живее сам, защото сега няма приятелка. „Момичетата са неотменна част от живота“, каза Борис, но обясни, че в момента е в малка почивка, понеже приключил една връзка преди няколко месеца. Тя била изтощителна, заради голямото разстояние между двамата – момичето било от Франция и това усложнявало нещата.

Въпреки че Борис изпълнява танци със сложни с акробатични фигури, се оказа, че става дума по-скоро за талант. Според него това е генетично заложено, тъй като баща му е бил гимнастик навремето. Самият Борис е тренирал единствено лека атлетика – крос на дълги разстояния, но само в рамките на година. Останалото е труд, призна Борис. По думите му, в Сливен нямало учители, така че той учил танци от видеа, после ходели на състезания и от там гледали. Признава, че така има риск и е имал контузии, но „човек като има желание, се учи, колкото и трудно да е“.

Борис Панайотов разказа, че е работил като аниматор и барман. Участвал е дори в състезания. В студиото той представи уменията си като този път еквилибрираше с бутилки и шейкове. Върховният му номер се оказа сервиране на горящо питие. За жалост нито Иво Сиромахов, нито някой от бенда успя да опита горящата течност – тя отказа дори спецът в дегустациите Евгени Йотов.