enbg

Билетите за концерта на Слави и Ку-ку бенд вече са в продажба

21.1.2015 | коментара

Билетите за концерта на Слави и „Ку-ку бенд“ в зала Арена Армеец София на 25 април 2015 г. се продават през разпространителската мрежа на Ивентим – www.eventim.bg, в магазините на Теленор, Пикадили, ОМV, Easy Pay, Техномаркет, Технополис, както и на касите на НДК и Арена Армеец София. Общо – в около 2000 оторизирани точки в цялата страна. Цените са 25, 30, 40, 50, 55 и 60 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Билети, закупени през сайта на Ивентим, могат да бъдат доставени чрез куриер, да бъдат взети от офиса на Ивентим, както и да бъдат получени на имейл под формата на .pdf файл и да се разпечатат, без да се налага да се заплаща цена за доставка.

Екипът на Ивентим и „Шоуто на Слави“ призовават билети да се закупуват само от оторизираните места за продажба и сайта на Ивентим.
Всяка продажба на билет от неоторизирана каса или сайт води до риск за собственика му.

В деня на концерта в Арена Армеец София ще функционира електронна система за проверка на билети, гарантираща 100-процентова защита от фалшифицирани билети.

Концертът на 25 април в зала “Арена Армеец” обещава да се превърне в един грандиозен концерт–спектакъл, който ще събере много от членовете на „Ку ку бенд“, участвали през годините. Част от музикантите, които ще излязат на сцената са:

Деси Добрева – вокал
Александра Раева – вокал
Нели Петкова – вокал
Калин Вельов – перкусии
Николай Арабаджиев – китара
Лили Йончева – перкусии

Групата „Ку-ку бенд“ е създадена през 1993 година. Всички музиканти в “Ку-ку бенд” са с музикално образование, а голяма част от тях са завършили и Музикалната академия. В актуалния състав на групата влизат: Евгени Димитров – клавишни, Георги Милчев – бас китара, Цветан Недялков – соло китара, Иван Стоянов – ритъм китара, Евгени Йотов – саксофон, Илия Илиев – кларинет, Йордан Йончев – тромпет, Венелин Венков – ударни, Кристиан Илиев – клавишни, Рейди Бризуела – перкусии и вокалистите Борис Солтарийски, Цветелина Грахич и Лилия Стефанова.

“Ку-ку бенд” са майстори на импровизацията и имат уникално звучене. Свободно свирят от класическа музика до рап, от българска народна и балканска музика до джаз.

Това, което със сигурност можем да кажем е, че “Ку-ку бенд” в момента е най-универсалната поп-група в България, продала сензационни за българския пазар тиражи и в същото време разполагаща с най-модерните и скъпи инструменти и озвучителни системи.

От 1994 година насам всички летни турнета на “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, Слави и „Ку-ку бенд“ са се превръщали в събития, които се помнят дълго. Средната посещаемост на едно турне е около 200 000 зрители. На екипа принадлежи и ненадминатият до този момент рекорд за посещаемост на открит концерт в България – лятото на 1997 година, на стадиона в Пловдив, когато, по данни на полицията, на концерта са присъствали над 60 000 души.
Слави и „Ку-ку бенд“ имат зад гърба си вече няколко концерта в Западна Европа, както и „American Tour 2010“, осъществено в градове от САЩ и Канада.