enbg

26 април 2012 г., Ранди Гейдж

23.4.2012 | коментара

В продължение на над 20 години Ранди Гейдж помага на хората да превърнат ограничаващите си вярвания в трамплин за постигнане на своите мечти.

Наричан още месията-милионер Ранди Гейдж вярва, че хората са родени, за да бъдат богати и че бедността е грях. Чрез своите семинари, книги и CD-та на тема “просперитет”, той пътува по целия свят, за да покаже на хората как здравето, щастието и богатството са възможни за всички, които ги пожелаят. Ранди разкрива как да впрегнем силата на мисълта и желанията си, за да постигнем успех във всички области на живота.

Без завършено средно образование Ранди се издига от мияч на чинии в ресторант до мулти-милионер. Това негово удивително пътуване полага основата на принципите, които той преподава, за постигане на благоденствие. Днес Ранди е признат за един от водещите световни лектори и е получил благодарствени писма от хиляди хора по целия свят.

Лична визитка:
Казвам се Ранди и вярвам. Вярвам, че си роден да си богат, че ти е отредено да си вдъхновен и че семинарите трябва да са завладяващи. Вярвам, че един уебсайт може да промени света и че една реч може да промени живота ти. Вярвам, че новият риск е да играеш на сигурно, че е престъпление да си скучен и че вратарите трябва да вкарват. Дали ще ме наречеш философ, рицар-джедай или месията-милионер – важното е да ме поканиш на трапезата си. Обичам бързите коли, слънчевите плажове и ледената бира. Сдържаното самочувствие и дръзките идеи са шик. Когато не съм оратор на сцената или писател в самотната ми мансарда, можеш да ме откриеш на игрището за софтбол. Вярвам в това, което правя, защото вярвам в теб!

Цялото предаване от 26 април 2012 г.