enbg

24 януари 2013 г., Орлин Горанов и Диана Любенова

18.1.2013 | коментара

Естрадната легенда Орлин Горанов и актрисата Диана Любенова бяха гости в „Шоуто на Слави“!

Двамата си партнират на театралната сцена в новата постановка „Апокалипсис кога?“, чиято премиера ще бъде през месец февруари в Кюстендил. В пиесата участват още Мариан Бачев и Вяра Зайкова, а сценарият е написан от Мирослав Милков, Йордан Колев и Тодор Карагяуров.

Орлин Горанов е роден на 8 август 1957 година в Берковица. Бил е част от хор „Бодра смяна“ и Ансамбъла на ГУСВ. През 1978 г. взима първа награда на „Младежки конкурс за забавна песен“, а през 1984 г. печели голямата награда на „Златен Орфей“.

Орлин Горанов се изявява едновременно в поп музиката и операта. Едни от емблематичните му изпълнения са „Светът е за двама“ и дуетите му с Кристина Димитрова „Детски спомен“ и „Ти и аз“. Има издадени албумите „Към една жена“ (1983 г.), „Орлин Горанов“ (1985 г.) и „Ти и аз“ (2000 г.) В Берлин е изпълнявал теноровите партии в много от популярните италиански опери като „Травиата“, „Трубадур“, „Аида“, „Риголето“ и други.

През 2010 г. участва като една от главните роли в игралния филм „Мисия Лондон“.

Диана Любенова е родена във Видин. Завършила е актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Участвала е в постановките: „Ножица-трепач“, „Нощен квартет“, „PLAY/BACK“, „Педро, актьорите и….аз“, била е телевизионен водещ на предаването „Секс игри, ах“ в периода 2004-2007 година. Има участия във филмите: „Забранена любов“, „На кафе“, „Конан варваринът“, „Кодът“, „Корпус за бързо реагиране“.

Цялото предаване от 24 януари 2013 г.