enbg

Шоуто на Слави, 27 ноември 2012 г.

27.11.2012 | коментара

Слави изненада зрителите на рождения ден на шоуто с 12 екскурзии до 12 европейски градове

12 екскурзии до 12 красиви европейски градове подари Слави на зрителите в студиото за 12-ия рожден ден на „Шоуто на Слави“. 12 щастливци от публиката ще имат възможност да отидат в Париж, Виена, Атина, Амстердам, Ла Валета, Берлин, Брюксел, Мадрид, Цюрих, Франкфурт, Рим и Лондон. Всеки от спечелилите зрители ще може да вземе още някого със себе си, като пътуването им ще е със самолет, ще ги чака трансфер и ще отседнат в най-хубавия хотел. Нещата ще бъдат организирани така, че наградените ни зрители, да се чувстват възможно най-добре по време на престоя си в 12-те забележителни европейски градове. Слави продължи добрата традиция и подари на всеки един зрител в студиото по един телевизор.

Гостувайки на своите колеги Иво Сиромахов и Филип Станев в „Лигата на необикновените“, Слави издаде малка тайна – записът на празничното предаване е бил пазен в дълбока тайна и хората в студиото не са имали и най-малка представа, че ще присъстват на най-очакваното от публиката издание на шоуто. Всички те бяха хора, дошли да гледат Актьорска вечер, купувайки си преди това билети за шоуто.

Слави изрази виждането си за това кои са едни от най-важните правила, за да бъде успешно и интересно шоуто през изминалите 12 години: „Не е възможно в България да има токшоу, което да спазва единствено традициите на токшоуто, което е в Америка, като база. Тук е много малка територията и е много малка групата от хора, с които оперираме и които можем да каним на гости. Едно токшоу в голяма страна дава много възможности – непрекъснато някой нещо прави, да речем Мел Гибсън прави нов филм, след две години прави друг нов филм, след това се жени за една руския, прави й дете, тя го зарязва, той я псува по телефона, тя прави голям скандал. Около самият Мел Гибсън се случват много неща. Всичко това става в публичното пространство и касае самия него. Той е интересен с това, което му се случва – с филма, с жена му, с детето… и затова можеш да поканиш Мел Гибсън много пъти.“ Според Слави повечето хора, които са се опитали да направят свои токшоа, са се провалили, защото нямат необходимия екип и необходимия опит.

Слави Трифонов използва рождения ден на шоуто, за да благодари на хората, които са най-важни за съществуването на предаването: „Понеже днес е рожден ден, трябва да кажа, че на първо място трябва да благодарим за тези 12 години, за шоуто, което правим всеки ден и имаме вече над 2700 предавания. Трябва да благодарим основно на екипа на „Шоуто на Слави“ и аз искам да благодаря на моите колеги, без които аз щях да съм абсолютно нищо. На второ място искам да благодаря на bTV и целия екип на bTV – мениджъри, екипи, оператори, режисьори, които изиграват огромна съществена роля и функция, за да можем ние 12 години да го правим това шоу. И на трето, но не на последно място, също толкова важна е и нашата аудитория – нашите зрители, които са основният смисъл да правим това телевизионно предаване.“