enbg

Шоуто на Слави, 25 май 2016 г.

25.5.2016 | коментара

В началото на предаването Евгени Димитров обяви, че концертът на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в Берлин, който беше планиран за 27 май, няма да се състои. „Уважаеми зрители, както знаете – в края на миналата седмица имахме концерт в Лондон. За съжаление, след това нашият вокал и фронтмен Слави Трифонов, заради голямото натоварване получи възпаление на гласните струни. Точната лекарска диагноза е ларингит. Заради това Слави трябва не само да взима нужните лекарства, но и трябва да не говори. Защото възстановяването изисква пълно мълчане продължително време. Поради това, за наше огромно съжаление, концертът ни в Берлин няма да може да се състои. Ние ще върнем парите на всички, които са си закупили билети. Надяваме се Слави по-бързо да се възстанови“, каза Евгени Димитров. Водещ на предаването е Иво Сиромахов.

Гостуват Ани Дончева и Симона Пейчева, които разказват за спектакъла „Нощ на Оскарите“!

Гостува и Ованес Мелик-Пашаев, който споделя подробности около Първия международен детски танцов фестивал Grand dance academy.

В предаването може да видите рубриката „Новинарник“. Мариан Бачев е в ролята на Архимандрит Дионисий, а Тодор Башиянов е като Боби Михайлов.