enbg

Цвета Николова е петият напуснал „Танцувай с мен – 3…стаен“

25.4.2011 | коментара

25 април 2011 г.

Цвета Николова отпадна от „Танцувай с мен – 3…стаен“ след задачата „Стандартни танци“. Нейното изпълнение на Куикстеп бе оценено от журито с 4,25. Толкова имаха и Мая Иванова и Вилиана Иванова, но комисията избра да отстрани Цвета, тъй като тя за втори път попада в ситуация на последна в класирането. След изпита „Латино“ Цвета делеше последното място с Весела и Боян Христоскови, но тогава тя остана заради хубавия си танц Ширто на Народните танци, а отпаднаха майката и синът.

Отпадането на Цвета се случи след дълъг дебат между членовете на журито и Слави. След като в предишния кръг, по настояване на Павлина, не отпадна никой от участниците, днес Памбос повдигна въпроса – най-слабо представилият се в кръга на Стандартните танци да бъде помилван заради празника: „Ако имаш сърце и си християнин, никой няма да отпадне“, каза Памбос, а след това не се притесни да изкара водещия отговорен: „От тебе зависи, ти си лошият!“

В крайна сметка, след вътрешно обсъждане в комисията, стана ясно, че останалите трима – Мария, Николай и Павлина са за това някой да отпадне. След крайното гласуване се оказа, че с равен резултат са Мая Иванова и Вилиана Иванова от една страна и Цвета Николова от друга. Комисията излезе с решение този път да отпадне Цвета.

Ето и класирането на участниците след кръга „Стандартни танци“:

1. Мариана и Танко Кабаджови – 6,00
2. Стефан Николов – 5,75
3. Борис Панайотов – 5,50
3. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 5,50
5. Стефан и Кольо Бончеви – 4,75
5. Вероника Валентинова – 4,75
5. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 4,75
8. Райя Андреева – 4,50
9. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 4,25
9. Цвета Николова – 4,25

В четвъртък и петък участниците ще се представят с хип-хоп танци.