enbg

Харизматичният Годжи и Роксана представиха дуета си

27.1.2012 | коментара

26 януари 2012 г.

Поредният нов дует с член на „Ку-ку бенд” се представи в Шоуто на Слави. „Давай” се казва песента на дуета Георги Милчев – Годжи и Роксана. Веднага след изпълнението на песента Слави Трифонов окачестви танцувалните движения на Годжи като „неординерни”. От своя страна баскитаристът сподели, че сега тренира регетон и на два пъти показа докъде е стигнал с усвояването на този танц. „Никога не е късно човек да стане за резил”, коментира видяното водещият.

Приятелското заяждане между Годжи и Слави продължи на тема „възраст”. Георги Милчев сподели, че в Чикаго, по време на американското турне, е бил спиран за фалшив паспорт: „Една афромериканка каза: Тоя трябва да го задържим. В паспорта му пише, че е 41 – годишен, а този не е на повече от 32.”
После Годжи се обърна към Слави: „Аз не те приемам като по-голям от мен, аз те приемам като… много по-голям от мен.” Слави Трифонов обаче не му остана длъжен и заяви, че скоро басистът щял да стане „дядо Гошо”. „Защо направи дует с дядо Гошо, а не с някой млад изпълнител като Борис Солтарийски?” – потърси съюзник в лицето на Роксана Слави Трифонов. Но певицата от „Стани поп-фолк звезда” и „Гласът на България” отговори: „Годжи има повече харизма от Борис.”

Георги Милчев продължи „войната на думи” с поредната история. Той сподели, че наскоро е ходил на ретро чалга парти и там пускали изпълнителите в следната последователност: Радо Шишарката, Слави Трифонов, Сашо Роман, Слави Трифонов.

Накрая Георги Милчев коментира и клюките в жълтата преса за него и Роксана: „Момичето си има приятел отдавна, аз не съм й гадже и тя не е бременна от мен.” Самата Роксана призна, че понякога се „връзвала” на лъжите по неин адрес. Все пак гостуването й при Слави завърши с позитивизъм – Роксана е щастлива, че с песента „Давай” печели още повече фенове.