enbg

Сполучлив експеримент на Марги Хранова и Айвън

4.3.2010 | коментара

Сполучлив латино експеримент с шлагерно звучене се оказа новата песен на Маргарита Хранова и Айвън. Двамата представиха песента „Само миг” пред зрителите на бТВ в шоуто на Слави. Атрактивната хореография към песента, представена от двамата танцьори с червени плащове, в ролята на тореадори, бе дело на приятели на Айвън. Самият той преди се изявяваше като фронтмен на групата за мъжки стриптийз „Максимус”.

Идеята за представянето на песента била на двамата изпълнители – Марги и Айвън. Оказва се, че двамата се събират за проекта случайно чрез композитора Милен Македонски, с когото голямата певица работи от дълги години. Когато тя си „поръчала” песен, която да е латино, запеваема, шлагерна, се оказало, че той има нещо предвид. Милен Македонски й казва, че „ще бъде по-различно”, а тя от своя страна казва, че обича предизвикателствата и приема. Марги прослушва демото в изпълнение на Айвън и се съгласява да направят песента.

Айвън каза, че това е карма и благодари на Маргарита Хранова, че е рискувала и се е съгласила да направи песен с него. „Това е изключителна чест за мен”, заяви Айвън. Той се пошегува, че са се събрали – умна и хубава жена и той – тъп и упорит, и не смята да спира с пеенето, въпреки, че мнозина го съветват: „ходи си танцувай!”.

Подавала съм ръце на много изпълнители, казва Марги и уточнява, че дори има албум „Марги и приятели”, пяла е със Стефан Данаилов, Искра Радева, с актьори, колеги. „По принцип обичам предизвикателствата”, категорична бе Марги Хранова.