enbg

Рони О’Съливан, 13 декември 2011 г.

13.12.2011 | коментара

„Най-голямата легенда в снукъра” – така Слави Трифонов представи госта си тази вечер Рони О’Съливан. 3-кратният световен шампион и автор на най-бързия максимален брейк в историята на снукъра се оказа човекът, заради когото Слави Трифонов е станал фен на играта. Затова и водещият беше подготвил специален подарък за своя гост – ръчно изработена кутия за щека от африканско дърво с логото на Шоуто.

Колко голям почитател е Слави на англичанина Рони О’Съливан стана ясно и от въпросите, които му задаваше: „Защо, ти, от време на време не печелиш?” или „Тоя, малкия, Джъд Тръмп, защо го оставяш да бие от време на време, явно си широко скроен?” Рони О’Сълван отговори, че не обича да губи, „просто по някой път така се получава – понякога си много добър, понякога не си много добър.”

Слави продължи с въпросите, които навярно често е задавал на себе си, докато гледа снукър пред телевизора: „Защо ядеш бисквити, докато играеш?” „Защото огладнявам” – отговори известният с прякора си Ракетата снукър играч.

Рони О’Съливан е играчът с най-много максимални брейкове в историята на снукъра. Затова Слави не пропусна да попита своя гост как успява да направи максималните 147 точки (б.а. с едно излизане на масата). Рони О’Съливан отговори: „Понякога знаеш отначало, че каквото и да се случва, ще успееш да направиш 147. Усещаш го – и просто действаш!”

Слави беше подготвил още няколко конкретни въпроса към любимия си снукър играч: „Защо стана на ония мач със Стивън Хендри и си тръгна?” „Не се чувствах много добре. Тогава реших, че трябва да си почина. Имах лош ден в офиса. Отидох, изпих няколко питиета, прекарах си хубаво, направих се отново щастлив”, демонстрира типично британско чувство за хумор Рони О’Съливан.

Слави Трифонов призна, че много се дразни, когато любимият му снукър играч губи. Рони О’Съливан от своя страна сподели, че и той се дразни, когато Тайгър Уудс или Роджър Федерер не побеждават. „Но, това е спорта”, заключи Ракетата.

Рони О’Съливан е третият световноизвестен снукър играч, който гостува на „Шоуто на Слави” след Шон Мърфи и Джон Хигинс.