enbg

Разсмей Слави, 28 септември 2012 г.

28.9.2012 | коментара

Във второто издание на „Разсмей Слави“ само един участник успя да се класира за големия финал и неговото име е Васил Проданов. Както и в първото предаване на проекта, така и сега не се мина без участието на популярно лице. И ако миналата седмица певецът Крум стигна до финала, то не тази съдба имаше Емил Чолаков от „Прогнозата за времето на btv”, който отпадна във втори кръг.

Първи да разсмее Слави Трифонов тази седмица опита 43 – годишният електротехник Любен Стоилов. Чубака, Дарт Вейдър, Хан Соло и принцеса Лея бяха герои в неговата „Междузвездна сватба“ – Епизод 1, която обаче не успя да разсмее Слави и така Любен нямаше възможността да представи и Епизод 2.

Учениците от Гоце Делчев Кезим Медев и Мария Джойкева се явиха заедно в „Разсмей Слави“. Те заложиха на имитирането на популярни личности, което им донесе успех, но само в първи кръг. Там Кезим Медев и Мария Джойкева много сполучливо влязоха в ролите на новинарите Ивайло Василев и Мариана Векилска. Превъплъщението им в образите на дон Корлеоне и Галя от „Каризма“ обаче нямаше същия успех и те загубиха спечелените по-рано 500 лева.

Следваше още един участник от Гоце Делчев – синоптикът Емил Чолаков. В първия си номер Емил Чолаков, влязъл в образа на Джон Ленън, изпълни своя версия на песента „Let It Be”. В този синоптичен вариант популярният шлагер звучеше така: „Времето, времето си е… времето. Времето, майката си е… природата.“ Благодарение на текста или на вида си, или пък и на двете, Емо успя да разсмее Слави Трифонов. Във втори кръг синоптикът, свалил макиажа, опита да финтира Слави, като най-неочаквано запя … същата песен. Този път обаче опитът му да го разсмее се оказа неуспешен.

Антоан Петров, на 16 години, от София, също заложи на имитацията като средство за разсмиване. Въпреки че се справи много добре в образите на Джоко Росич, Влади Въргала, Тони Стораро и доктор Ливайн, малко не му достигна да се класира за втори кръг.

Облечен като поп следващият участник – Васил Проданов, разсмя два пъти Слави Трифонов с историята за странното си „заболяване“. Освен че спечели сумата от 2000 лева, Васил Проданов се класира и за финала, където ще има възможността да се състезава за голямата награда – чисто нов пикап, с подарък – агне.

Във второто издание на „Разсмей Слави“ за пръв път взе участие и човек от екипа на „Шоуто на Слави“. Това бе Тома Горанов, който представи „списък на нещата, които ще си купи с парите от първи кръг.“ Слави не се трогна от признанието на Тома Горанов, че вече е платил някои по някои точки от списъка, и така победителят от проекта „Претендентът“ отпадна още в първи кръг.

Третото издание на „Разсмей Слави“ е в петък, 5 октомври, в „Шоуто на Слави“!