enbg

Разсмей Слави, 2 ноември 2012 г.

3.11.2012 | коментара

В седмото издание на “Разсмей Слави” участие взеха Ангел Гинев, Цветелина Грахич, Йорданка Йочева и Братя Ангелови.

Имитатор на животни и популярен духов оркестър успяха да се класират за финала на „Разсмей Слави“ след седмото издание на проекта. Международното участие, представено от Цветелина Грахич, обаче претърпя провал.

Ангел Гинев от Казанлък успя да разсмее Слави два пъти с имитация на животни. В първата минута и половина той имитира „среден пинчер“ и булдог, както и караница между две по-малки кучета и едно по-голямо. „Две жаби в гьола“ и „юрдечки, които плашат жабите“ донесоха на Ангел спечелена сума от общо 2000 лева, както и място на финала.

След Тома Горанов, още един представител на екипа на „Шоуто на Слави“ се опита да разсмее шефа си. Родената в Босна и Херцеговина певица Цветелина Грахич обаче не постигна успех с песента, посветена на „Ку-ку бенд“. Нито припевът „Леле Цветане, леле Иване, леле Йордане, леле чичо Гошо“, нито уменията на Цветелина в ориенталските танци се понравиха на Слави, нещо повече – на певицата й предстоеше труден разговор „при рибките“ след края на предаването.

20-годишната Йорданка Йовчева от Смолян, облечена като дядо родопчанин, също не можа да прескочи първи кръг. Слави Трифонов оцени добрата й актьорска игра, но не се разсмя на „мръсния“ виц на Йорданка, разказан на родопски диалект.

Духовият оркестър „Братя Ангелови“, който представи музикални интерпретации на популярни мелодии, получи на два пъти одобрението на Слави Трифонов. Той сподели, че с нетърпение чака да види битката на „Братя Ангелови“ с другия оркестър, извоювал си място на финала.

„Разсмей Слави“ продължава в петък, 9 ноември, само в „Шоуто на Слави“!