enbg

Новата сценична партньорка на г-н Андреев е Даниела Пирянкова!

3.2.2017 | коментара

Новата сценична партньорка на г-н Андреев e 12-годишната Даниела Пирянкова от Хисаря! Тя ще партнира на г-н Андреев заедно с г-ца Крисия в рубриката „Запознай се с малките“. Това стана ясно по време на големия финал, който беше излъчен на живо в ефира на bTV. Победителката беше избрана с обща оценка на зрителите и музикантите от Ку-ку бенд. Всяка една от останалите 5 госпожици, които участваха в надпреварата, получи като подарък от Слави Трифонов професионален безжичен микрофон!

На финала в избора на нова сценична партньорка на г-н Андреев се представиха шестте госпожици, достигнали до този етап: Анна Ставрева, Валериа Войкова, Даниела Пирянкова, Анна-Мария Янкова, Димитрина Германова и Александрина Механджийска. Те изпълниха две задачи – „Значима българска песен“ и „Песен по избор“.

В първата задача „Значима българска песен“ Анна Ставрева изпълни „Моя страна, моя България“, Валериа Войкова изпя „Една българска роза“, Даниела Пирянкова се представи със „Сбогом, моя любов“, Анна-Мария Янкова изпълни „Топъл дъжд“, Димитрина Германова се представи с „Бяла тишина“, а Александрина Механджийска – с „Да те жадувам“.

Във втората задача „Песен по избор“ Анна Ставрева заложи на „Time to Say Goodbye“ на Andrea Bocelli, Валериа Войкова изпълни песента „Adagio“ на Lara Fabian, Даниела Пирянкова се представи с „Оставаме“ на Маргарита Хранова, Анна-Мария Янкова заложи на „And I Am Telling You“ на Jennifer Holliday, Димитрина Германова изпълни „Aquarius“ от мюзикъла „Коса“, а Александрина Механджийска се представи с „Something’s Got a Hold On Me“ на Christina Aguilera.

След изпълнението на двете задачи всеки от музикантите от „Ку-ку бенд“ постави индивидуални оценки от 2 до 6, които формираха средно аритметична оценка за всяка госпожица. Ето какви бяха оценките на „Ку-ку бенд“ за изпълненията на финала:

1. Даниела Пирянкова – 5.69
2. Валериа Войкова – 5.54
3. Димитрина Германова – 5.31
4. Александрина Механджийска – 5.15
5. Анна Мария-Янкова – 5.08
6. Анна Ставрева – 5.00

Тези оценки бяха добавени към временното класиране и така беше формирано крайното класиране според „Ку-ку бенд“:

1. Даниела Пирянкова – 5.52
2. Димитрина Германова – 5.39
3. Валериа Войкова – 5.32
4. Александрина Механджийска – 5.15
5. Анна Ставрева – 4.82
5. Анна Мария-Янкова – 4.82

Зрителите оценяваха шестте финалистки на специален уеб адрес, където също поставяха оценки от 2 до 6 на всяка госпожица. Техните оценки, заедно с оценките на музикантите от „Ку-ку бенд“, съставляват 50% от финалното класиране, което изглежда така:

1. Даниела Пирянкова – 5.12
2. Димитрина Германова – 5.01
3. Валериа Войкова – 4.82
4. Александрина Механджийска – 4.64
5. Анна Мария-Янкова – 4.42
6. Анна Ставрева – 4.39

Началото на конкурса за нова сценична партньорка на г-н Андреев започна през месец септември 2016 г. През октомври пред комисия се явиха 83 момичета и едно момче.

Жури в състав: Слави Трифонов, Евгени Димитров, Иво Сиромахов и Филип Станев спря избора си на 13 деца. В следващия кръг те се представиха с песен по свой избор, а изпълненията им бяха оценявани от музикантите от Ку-ку бенд.

Така до финалната надпревара достигнаха 6 момичета: Даниела Пирянкова, на 12 г., от Хисаря; Александрина Механджийска, на 12 г., от Благоевград; Анна-Мария Янкова, на 10 г., от Благоевград; Димитрина Германова, на 12 г., от Добрич; Анна Ставрева, на 8 г., от София и Валериа Войкова, на 10 г., от София.

Във финалния етап шестте госпожици се справиха с девет задачи, поставяни им от „Ку-ку бенд“: „Български народни песни“, „Песни на Адел“, „Любими песни от филми“, „Песни на Лили Иванова“, „Хеви метъл“, „Песни на чужди езици“, „Песни на Ку-ку бенд“, „Значима българска песен“ и „Песен по избор“.