enbg

Мис България 2010 без екип и без виза за Мис Свят в Китай

23.9.2010 | коментара

22 септември 2010 г.

Мис България 2010 – Ромина Андонова беше гост на „Хората на Слави“ в сряда. Гостуването й беше белязано от един трогателен жест и реализирането на една мечта. Първо Драгомир Петров направи романтичен и мил жест като изпя по неподражаем начин песента „Светът е за двама“ в акомпанимент от Емил Трайчев.

По-резервирано гостенката възприе изпълнението на мечтата на Филип Станев – да дефилира пред Мис България облечен в ластично садо-мазо трико. Ромина първоначално определи Филип като „очарователен“, но минути по-късно епитетът беше променен на „умопомрачаващ“. На въпроса как може да се подобри външния вид на Филип, Ромина предложи да му преотстъпи наградата си за пластични операции.

В сериозната част от своето гостуване Ромина Андонова обясни, че няма нито един човек екип, който да замине с нея за конкурса „Мис Свят“, провеждащ се следващия месец в Китай. Нещо повече – най-красивата българка все още няма виза за Китай и в четвъртък, когато се очаква вече да е пристигнала, тя трябва да се реди за виза.

Ивайло Вълчев обясни, че в другите страни се ангажират институции и обществени лица с това да промотират кандидатката на държавата и нейната кауза. Докато в България Ромина обясни, че е оставена дори да се гримира сама: „Ще бъда в Китай без гримьори – вчера се учих как се гримира, а днес като бях на фризьор гледах специално какво правят, за да мога сама да си направя прическата“. Обяснили й, че не се знае дали ще има време да я гримират и за финала. Въпреки това Ромина Андонова прекарва времето си в усилена подготовка за кръга на талантите и националните танци.

Хората на Слави призоваха държавата да се ангажира с кандидатката ни за Мис Свят, за да можем на 30 октомври да се гордеем с нея. А преди това всички трябва да стискаме палци Ромина да получи виза.