enbg

„Магаданс Предизвикателството“ – кастинг 2

5.3.2013 | коментара

Станаха ясни партньорите на момичетата от балет „Магаданс“ в танцувалния проект на „Шоуто на Слави“ – „Магаданс Предизвикателството“. След като балерините оцениха всички участници, одобрени от Слави Трифонов и Евгени Димитров на предварителен кастинг, момичетата избраха своите партньори чрез жребий. Всяка една от тях изтегли лист с името на участник, успял да влезе в 11–ицата.

Ето и двойките:
Аладин Алиибрахим – Илиана Цанева
Али Мехмедов – Камелия Михайлова
Габриела Тодорова – Юлиана Йончева
Калоян Денев – Тино – Ива Тепешанова
Любомил Филипов – Станислава Левтерова
Метин Енимехмедов – Биляна Методиева
Семир Алкади – Стиляна Георгиева
Станимир Стоянов – Стела Аначкова
Тихомир Йовчев – Нели Желева
Христо Хаджимихайлов – Кристина Шикерова
Цвета Цочева – Ирина Стоименова

Двойките в „Магаданс Предизвикателството“ получиха и първата си задача от Слави Трифонов – „Танци върху песни на Бионсе“. Изпълнението на задачата е в четвъртък от 20 ч. и в петък от 22:30 ч. в „Шоуто на Слави“ по btv.

Преди сформирането на двойките и обявяването на първата задача, зрителите видяха и втората част от кастинга на „Магаданс Предизвикателството“. Първото изпълнение беше на Валентин Иванов от София, който се оказа с разнородни интереси – танцува народни танци, студент е в Академията за музикално и танцово изкуство, учи във Висше училище по застраховане и финанси, работи в Детско танцово студио и помага в заведението на родителите си. Валентин демонстрира разностранност и в изпълнението си – той танцува на “Gangnam stile” на PSY, на “You Can Leave Your Hat On” на Joe Cocker, танцува още салса и ориенталски танц. След това Илиана Цанева го изпробва и на валс, а в крайна сметка оценката на балета не бе задоволяваща – 3,64.

Слави Трифонов разкри, че следващият участник Цвета Цочева е била част от виетнамския вариант на “Dansing stars”. Тя от своя страна даде допълнителна информация и сподели, че нейният партньор в шоуто се е казвал Хуй Хан. След страстен латино танц с партньор, Цвета получи 8 „шестици“ и само 3 „петици“ от балерините и завърши с резултат 5,64.

Представилият себе си като „аниматор и танцьор“ Тихомир Йовчев впечатли с танц в стил „електро буги“, а после се справи подобаващо и с предизвикателството на Илиана – песента на Гъмзата – „Сефте“. 5,27 бе окончателният резултат на Тихомир.

18 – годишната Кристина Минчева получи ниското 2,73 след танц върху песента „Cabaret”. Мохамед Насър, също на 18 г., се справи по-добре и получи 4,55 за своя електро буги танц и за своето „електо буги право хоро“, зададено от Кристина.

Победителят в „Танцувай с мен“ Метин Енимехмедов получи пълно „6“, след като по безспорен начин се доказа като един от най-добрите в стила електро буги. Метин бе впечатляващ и в отправеното от Юлиана задание да танцува валс, като и там бургазлията успя да разкаже история само с движения.

В същия електро буги стил се представи и Станимир Стоянов. Юлиана пък го предизвика с “Impossible” на James Arthur и го насърчи да се съблече гол до кръста за по-висока оценка. Станимир изпълни заръката на балерината, но очевидно не само това бе причина за оценката от 5,55.

Не толкова добре бяха оценени Марин – Теодор Насър (3,64), Анита Александрова (3,18) , Теодора Тодорова (3,00) и продавачът на детски играчки и бижута „по панаирите“ Ангел Валентинов (3,36).

Калоян Денев–Тино отново вдигна нивото и събра обща оценка 5,64 след танца си на „Por Ti Sere” и след танцувалния отговор на латино задачата на Ирина.

Последва акробатичният танц на 16 – годишната Василена Шопова. За него тя получи оценка 4,45. Малко по-добре се представи Любомил Филипов, който получи 4,64. Той впечатли най вече с танца си, базиран на етноритмите.

Последна се представи Габриела Тодорова, на 24 г., от София. Тя сподели, че тренира футбол в НСА и че напълно безвъзмездно тренира деца в неравностойно положение. Слави Трифонов проведе обширен разговор с Габриела, след като разбра, че самата тя е била отгледана в дом за сираци. Габриела се представи с танц в стил електро буги, а после и в другата крайност – кючек на Азис. Тя впечатли балерините и със задачата да танцува върху песента на Мадона – “Justify My Love”. И така Габриела завърши с резултат 4,91.

Гледайте изпълнението на първата задача в „Магаданс Предизвикателството“ – „Танци върху песни на Бионсе“ в специалното издание в четвъртък от 20 ч., както и в петък от 22:30 ч. само в „Шоуто на Слави“!