enbg

Конфликтът между Цеко Сифоря и Румънеца и Енчев завърши с примирие

27.1.2010 | коментара

26 януари 2010 г.

Шоуто на Слави се превърна в арена за хип-хоп конфликта, който се разрази между Румънеца и Енчев и Цеко Сифоня. Рапърите си обявиха война при срещата си в предишния кръг на Музикална академия „Ку-ку берд” – Стани поп-фолк звезда.

Участниците в рапърския конфликт пристигнаха едни след други в НДК и бяха посрещани от репортера Филип Станев. Румънеца и Енчев слязоха от лъскав автомобил, а стайлинга им беше още по-лъскав и бе определен от колегата Станев като „нещо средно между китеник и Супермен.” Румънеца даде на три румънски леи на репортерстващия Филип, който в този момент „обективно” заяви, че Румънеца и Енчев са страхотни рапъри.
Двамата заявиха, че нямат никакъв страх от Цеко, нито от който и да е български рап изпълнител и биха се притеснили само, ако Бойко Борисов започне да пее.

Малко след тях, качен на колело, наметнат с балтон и нахлузил две шапки, се появи и Цеко Сифоня. Той се оказа по-подготвен и даде на Филип цяло куфарче с пари. Резултатът беше мигновен. Станев пламенно заяви, че вече е на мнение, че най-великият рапър е Цеко Сифоня.

При срещата им в студиото, тримата рапъри си размениха пиперливи реплики. Доста по-активен беше Цеко, който първо оприличи противниците си на статуи, после – на „ония, роботите от „Междузвездни войни” – R2 и Трипио. Не пропусна да ги заяде и за прическите, питайки ги дали не са спали на скара.

На въпрос на Слави дали Румънеца и Енчев ще отговорят и също ще посветят песен на Цеко, както той направи преди време, двамата отговориха, че няма да му посветят цяла песен, но са му подготвили 2 – 3 римички, над които да поразсъждава в свободното време.