enbg

Злати Златев, 16 юни 2016 г.

16.6.2016 | коментара

Гост в „Шоуто на Слави“ беше Злати Златев, който разказа за предстоящото Офроуд шоу и Експо`2016 в София. Безплатното шоу ще се проведе на 18 и 19 юни от 11:00 часа на Южната дъга на Околовръстното шосе на София.

Злати Златев сподели, че любовта си към офроуда е открил през 1998 г. в Африка, където този вид придвижване е начин на живот. В Африка на Злати му се налагало всеки ден да пътува по 36 километра в едната посока, за да отиде на работа. „На човек му става навик, на мен ми стана страст“, сподели той.

Гостът разказа, че офроудът се разделя на два вида. Първият се нарича „софт офроуд“ и се практикува като хоби, докато „хард офроуд“ има състезателен характер. „Аз лично съм привърженик на първото, с това се занимавам основно“, каза Злати Златев. По думите му в България има над 200 000 души, които активно се интересуват и практикуват офроуд.

Злати Златев разкри още, че през юли предстои световното рали „Пътят на коприната“, в което участие ще имат и българите Петър Ценков и Иван Маринов.

Цялото предаване от 16 юни 2016 г.