enbg

Виктор Калев харесал пролетта в Канада, но си иска в България

13.5.2010 | коментара

12 май 2010 г.

Виктор Калев се завърна от Канада след близо месец отсъствие от шоуто. В далечната страна той беше заедно с Тони Димитрова на своеобразно турне. Завръщайки се тук, Виктор предаде на Слави и целия екип сърдечни поздрави от българите, живеещи в Канада.

Много е красива пролетта в Канада, за това нищо не мога да кажа, коментира Виктор и добави – бързо го приемаш за даденост и почват да ти липсват другите неща. Въпреки красотите на Монреал, Торонто, Отава, Калгари, Ванкувър и Ниагара, актьорът броял дните до връщането, липсвали му кебапчетата и лютеницата.

В Канада се срещнали с българи, които са там от различно време. „Някои от тях са много щастливи, но някои се жертват за децата си и чакат да се пенсионират и да се приберат в България.” – каза Виктор Калев. По думите му, хора от България, които им гостуват, са поводи за събиране, но не оставал с впечатление, че има „някаква много голяма общност”. За гостуването си с Тони Димитрова Виктор коментира: „Тони ги разплакваше, аз ги разсмивах, накрая се събирахме и пак ги разплаквахме.” После актьорът добави, че останал с усещането, че най-топлите и най-сърдечните хора са събрани там.

Всяка вечер се срещали с българи – разказва Виктор, – ходили на гости, яли хубави кебапчета и лютеници. Българите там си имат български магазини, мъчно им е за българска музика, четат български вестници в интернет, имат канал през интернет да гледат бТВ, Шоуто на Слави, основно, добавя Виктор.
Изводът, който направил за себе си, каза той, е че не може да остане там – работата, колегите и приятелите му са тук.