enbg

Шоуто стана на 13!

27.11.2013 | коментара

На 27 ноември „Шоуто на Слави“ навърши 13 години. Празничното предаване отново беше пазено в тайна и записано на друга дата. „Вие продължавате да идвате да ни гледате на живо и затова ви изненадахме. Държахме да са дошли хора да ни гледат, заради това, което правим, а не заради актьорската вечер или заради подаръците, които правим.” – обърна се водещият към зрителите в студиото.

И тази година имаше подарък за всеки един, дошъл да ни гледа на живо. Този път традицията бе заменена с технологично по-нова и вместо телевизори зрителите получиха по един таблет с характеристики: екран 16:9, 5-точков тъчскрийн (може да се пипа с цяла ръка), 4 GB вградена памет и слот за micro SD, вградена камера, процесор 1 GHz, Wi-Fi. Подаръчните таблети имат инсталиран знака на шоуто.

С 2840 предавания зад гърба, Слави сподели, че като фаталист спрямо числото 13, сега, когато завършва 13-ата година, се чувства значително по-спокоен.

Ко-водещ беше сценаристът Ивайло Вълчев. Запитан от Слави дали е правилнна антиполитическата позиция на шоуто – често с критика към управляващите, Ивайло отговори с любима мисъл на чешки хуморист, че „сатирикът трябва да е опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота”.

Борис Солтарийски изпълни песента „Ти си“. С думите на тази песен казваме на зрителите какво мислим за тях, сподели Слави.