enbg

Шоуто на Слави, 6 декември 2016 г.

6.12.2016 | коментара

В началото на предаването водещият Слави Трифонов коментира, че изминаха 30 дни от провеждането на референдума, а депутатите отказват да поемат отговорност за решението, което българският народ взе за смяна на избирателната система, за намаляване на парите на партиите и за задължително гласуване.

Слави Трифонов показа клипа на Михаела Видолова от град Враца на песента „Аз съм твоят мъж“. Припомняме, че всеки може да заснеме свой клип на „Аз съм твоят мъж“, без значение от неговото техническо качество – имат значение само емоциите! Най-хубавите клипове, които ни изпратите, ще бъдат показани по телевизията, а Ку-ку бенд и авторът на текста на песента Ивайло Вълчев ще изберат победител, който ще спечели романтична екскурзия.

В предаването гостува бившият футболист и настоящ треньор на „Нефтохимик“ Христо Янев за книгата си „Единственият начин“.

Иван Кулеков представя филма „Законът на комунизма“.

И още: Иво Сиромахов е в ролята на Георги Коритаров, а Тодор Башиянов е като Мустафа Карадайъ. Иво Сиромахов се превъплъщава и в образа на Ставри Калинов.