enbg

Шоуто на Слави, 29 юни 2018 г.

29.6.2018 | коментара

В началото на предаването водещият Слави Трифонов съобщи, че по-рано през деня наши колеги са били в Народното събрание, за да интервюират депутатите по повод законопроекта на майките на деца с увреждания. На входа на Народното събрание нашият колега Станислав Балабанов, който е бил облечен с фланелка „Системата ги убива“, не е бил допуснат да влезе и са го накарали да се съблече. „Уважаеми зрители, кое е страшното на тая фланелка? Кое? Кое ги плаши българските депутати? Аз ще ви отговоря – плаши ги истината в този надпис! Истината е, че всъщност те са системата! Волен Сидеров с пистолет в Народното събрание може, а фланелка с надпис „Системата ги убива“ – не може? Значи надписът е по-страшен от пистолета? Всички заснети кадри от днес ще ги кача утре в интернет, за да ги видите какви са!“, каза Слави Трифонов.

В рубриката „Гле`й как се пра`и!!!“ Слави и Криско отговаряха на въпроси на зрители. Ако искате да изпратите въпрос, пишете на имейл адрес: [email protected]

Гостуват Анджела Радева, Илида Илиева и Парис Кирилова, които получиха своите награди – чисто нови 50-инчови телевизори! Те станаха победители в конкурса за интерпретация на танца към песента „Гледай как се прави“.