enbg

Шоуто на Слави, 25 юни 2013 г.

25.6.2013 | коментара

Гости в „Шоуто на Слави“ бяха Грегъри Адамс и Тодор Тодоров, които демонстрираха как работи полиграфът. Те подложиха на детектор на лъжата Георги Милчев-Годжи.

Вежди Рашидов, в чиято роля е Краси Радков, разказва защо е престъпил заповед на Бойко Борисов и какво мисли за новия премиер Орешарски.

Слави представя своето виждане за това какво ще учат учениците по литература. Повод за неговите хипотези е станалото известно преди седмица скандално предложение на ГЕРБ, според което от програмата да отпаднат заглавия като: „Хамлет“, „Записки по българските въстания“ и „Тютюн“, както и стихотворенията “Майце си”, “Моята молитва”, “Елегия” и “Борба” на Христо Ботев. В коментара си Слави предложи за изучаване и три „основополагащи“ произведения, които да са коректни спрямо всички управляващи партии.

Кратките новини включват обява от брюнетка, очерк от вестник „Учителски живот“, научните наблюдения на бай Стамат и съвет за подходящ подарък за съпругата.

И още: Деса Поетеса, в чиято роля е Виктор Калев, споделя впечатленията си от протестите. Вижте какъв поетичен очерк е подготвила за първите месец и половина от управлението на новото правителство, избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС и как самата Деса е била клакьорка на Сидеров.