enbg

Шоуто на Слави, 24 октомври 2016 г.

24.10.2016 | коментара

В началото на предаването водещият Слави Трифонов коментира последните скандални решения на ЦИК, според които на бюлетината за референдума няма да се слага печат, а видеонаблюдението в деня на изборите ще бъде премахнато.

Водещият коментира и изказването на Петър Низамов-Перата, който организира граждански патрули, за да лови мигранти, които щели да създават проблеми на концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд на Орлов мост на 29 октомври. „Уважаеми зрители, това са абсолютни глупости. Нямам никаква такава информация. Напротив – ще направя всичко, което е по силите ми, професионално и морално, това да бъде едно събитие, което да ни кара да се чувстваме спокойни и уверени в правотo си!“, каза Слави Трифонов.

Във видеото „Нема такава държава, но има такъв народ“ може да видите историята на Иван Михайлов, както и какво свърши депутатът Венцислав Каймаканов.

Актуален гост е журналистът Жени Марчева по повод случилото се с Николай Бареков в предаването „Тази неделя“. Припомняме, че Николай Бареков напусна студиото, след като Жени Марчева му предложи да прочете на английски и да преведе в ефир откъс от в. „Таймс“.

В Актьорската вечер Краси Радков и Иво Сиромахов са в образите на Киро Роки и Филип Киркоров.