enbg

Шоуто на Слави, 23 септември 2016 г.

23.9.2016 | коментара

В предаването може да видите монолога на водещия по актуални теми от деня. В рубриката „Запознай се с малките“ г-н Андреев беше подготвил предизвикателства за Слави, в резултат на което на водещия се наложи да пее песента „Ти си“. Впоследствие Андреев обяви, че тя е била поздрав за чинка Ели, която е голяма фенка на Слави. Митко се похвали и с първата си оценка от новата учебна година, а после успешно отговори на загадка на Евгени Йотов за храненето на французите. Г-ца Крисия изпълни песента на ФСБ „Високо“, а историята на г-н Андреев беше за един барман и един добре облечен и видимо пиян клиент.

Рубриката „Новинарник“ този път разкрива кой ще е бъдещият президент на България. Майор Костов (Краси Радков) осведомява за случващото се по пътищата. Брад Пит (Иво Сиромахов) е в студиото, за да разкаже пикантни подробности около развода си с Анджелина Джоли.

В предаването може да видите репортаж от внасянето в ЦИК на документите за регистрация на Иницативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума. Беше представено и Откритото писмо на спортния журналист Владимир Зарков.