enbg

Шоуто на Слави, 21 декември 2016 г.

21.12.2016 | коментара

В началото на предаването Слави Трифонов обяви, че по-рано през деня Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев от Инициативния комитет за Референдума внесоха в Народното събрание приложение към проектозакона за избор на народните представители с мажоритарна избирателна система в два тура, внесен на 21 ноември от омбудсмана Мая Манолова. Законопроектът бе внесен за разглеждане в НС на 13 декември от депутата Георги Кадиев.

Във видеото „Уважаеми зрители, спите ли?“ може да видите кого изпрати Пловдив в парламента на последните избори, знаят ли хората от града кой ги представлява, какво искат да пожелаят на управляващите за Коледа, какво мислят за мажоритарния вот и как пропорционалната избирателна система направи Ана Баракова и Магдалена Ташева депутати.

Последните актуални новини може да видите в рубриката „Новинарник“.

В предаването гостуват ALEX & VLADI feat. NDOE, които представят песента „Уж говорим“.

Иво Сиромахов е в ролята на Боб Марли, а Тодор Башиянов е като Алексис Ципрас.

Водещият Слави Трифонов излъчи клипа на Данаил Николов от Нови Искър на песента „Аз съм твоят мъж“. Припомняме, че всеки може да заснеме свой клип на „Аз съм твоят мъж“, без значение от неговото техническо качество – имат значение само емоциите! Най-хубавите клипове, които ни изпратите, ще бъдат показани по телевизията, а Ку-ку бенд и авторът на текста на песента Ивайло Вълчев ще изберат победител, който ще спечели романтична екскурзия.