enbg

Шоуто на Слави, 2 септември 2013 г.

2.9.2013 | коментара

Слави ще е в компанията на говорещия папагал Пилето, Сашка Васева ще има своя рубрика, Ку-ку бенд са готови да вземат властта, а г-н Андреев ще продължи да разказва весели истории в петък вечер. Това стана ясно в първото шоу за сезон 2013/2014, когато гост беше Слави Трифонов, а негови домакини – Ивайло Вълчев и Тошко Йорданов.

Слави разказа, че лятната му почивката е била основно в София. Бил и на кални бани в Поморие – което му признание се оказа благодатна почва за шегите на сценаристите. Те останаха разочаровани обаче от липсата на фотографски и видео материал. Слави можел да си направи фейсбук, където да публикува снимките в лековитата кал и така да създаде последователи на калолечението, не се спираха сценаристите.
Те обаче изразиха загриженост за водещия, като казаха, че са му потърсили съпричастна душа, която да го избавя от самотата и на която да може да се опира и в студиото, и в живота. Тази сродна душа ще бъде всяка вечер в студиото и ще говори със Слави, но това няма да стане веднага. Причината – новият ко-водещ – Пилето е шестмесечен папагал „Ара“, на когото предстои да усвои говора. Коя ще е първата му дума, предстои да разберем, а този, който успее да я предвиди, ще получи от Слави като награда телевизор.

Слави повдигна завесата около творческите планове за сезона. Наред с това, че се запазва рубриката на г-н Андреев, продължават и „Искам думата“, дискусионно студио „Нема такава държава“ и „Вечер на северозападната култура“. Нови ще бъдат рубриката на Сашка Васева и „13 години стигат – времето е наше“ – на музикантите от „Ку-ку бенд“. Предстои да ни гостуват и много известни личности. На 25 септември в шоуто ще гостува Алън Парсънс, а по-нататък очакваме Том Джоунс, Ивендър Холифийлд, анонсира Слави.

На въпрос на Краси Радков дали ще се завърне Актьорската вечер, Слави отговори, че засега монологичната форма на актьорските вечери ще отстъпи място на по-динамичната и диалогична рубрика, която също е с участието на актьорите – „Нема такава държава“.