enbg

Шоуто на Слави, 14 декември 2012 г.

14.12.2012 | коментара

Гледайте специалното издание на „Шоуто на Слави“, където ще видите специалните „Дневници и нощници“ с гост в студиото Иво Сиромахов.

Сценаристът поставя много въпроси относно българската култура в репортажа си пред паметник на НДК. По-нататък ще може да видите неговите умения като танцьор. Актьорската му дарба пък ще блесне в превъплъщението му като социолога Андрей Райчев. Освен това, чуйте и изпълнението на Иво на чист унгарски език на песента на група „Lokomotiv GT“ –„Mindenki másképp csinálja“.
В предаването ще може да разберете носят ли на майтап българските звезди и ще си припомните някои моменти от излъчваните епизоди на „Телевизионни дневници и нощници“.
В новия епизод на рубриката ще научите историята на българския рапър Устата и ще чуете дуета му със Софи Маринова – „Ти си буля на детето ми“. В ролите на рапъра и фолк изпълнителката са Краси Радков и Виктор Калев.
Чуйте и още един дует – Слави Трифонов и Йордан Йончев-Гъмзата и песента им „Акция„, включена в албума на Слави Трифонов и Ку-ку бенд „Един от многото“.