enbg

Шоуто на Слави, 12 септември 2016 г.

12.9.2016 | коментара

В предаването може да видите какво каза Слави Трифонов за концерта на Орлов мост на 29 октомври, който ще се проведе седмица преди президентските избори и референдума.

Водещият обяви още, че на 21 септември екипът на „Шоуто на Слави“ ще направи предаване от Димитровград (Сърбия). Предаването ще се излъчи на 22 септември – Деня на Независимостта.

И още: „Шоуто на Слави“ обявява конкурс за нова сценична партньорка на г-н Андреев.
Ако Вашето момиченце може да пее и иска да бъде новата сценична партньорка на г-н Андреев, изпратете трите й имена, адрес и телефон за обратна връзка на адрес [email protected] до 2 октомври 2016 г.

В Актьорската вечер може да видите какво се случва в най-новия български телевизионен риалити формат „Големия Брат в Кравефермата“ с Елен Колева, Ути Бъчваров, Жоро Софкин и Калин Терзийски (в ролите – Тодор Башиянов, Краси Радков, Иво Сиромахов и Мариан Бачев).

Сценаристите Филип Станев и Александър Вълчев коментират информацията, че правителството иска да излъчи еврокомисаря Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН и че ще оттегли настоящия си кандидат – Ирина Бокова.