enbg

Това е лично!

11.10.2018 | коментара

В рубриката „Нещо лично“ Дони разказа за един човек, с когото се запознали в началото на 90-те години, били заедно по сцени, имали много хубави взоимоотношения, но в един момент между тях се появила неприязън. После станало така, че Дони получил много важен урок от този човек: „Аз разбрах, че прошката е нещо много, много, много важно. Дори не съжалих, че не съм направил първата стъпка аз. Просто защото наистина мисля, че получих този урок. Той изведнъж ми подаде ръка. И след това последваха много, много хубави неща. … Всъщност този човек се казва Слави Трифонов.“

Когато човек стане популярен, отношенията се променят, каза Слави. „Настава една изумителна шизофрения. И тогава, когато човек стане популярен, е много сложно приятелствата и личното, и интимното да бъдат контролирани. … Приятелството не е нещо, което е под светлината на прожекторите. Приятелството е нещо лично и интимно. Ти си приятел с даден човек, защото си готов да направиш всичко за него. Това е смисълът на приятелството“, каза Слави Трифонов.

„Бих добавил малко към това – а то е, че и двамата с теб, разбира се в коренно различни посоки, но повече време сме били на телевизия, отколкото – не. Съвсем нормално е да има някакви изкривявания, но ние с теб 90-те години поехме определени видове, както всеки, който се занимаваше с това – удари, от които имаме еднакви белези по гърба, което ни прави по някакъв начин братя“ – каза Дони. Преди той да анонсира коя песен иска да чуе, Слави се досети, че става дума за „Brothers In Arms“.