enbg

Станислава и Любомил отпаднаха на елиминациите след седма задача

18.4.2013 | коментара

Станислава и Любомил станаха четвъртата двойка, която отпадна от „Магаданс Предизвикателството“. Това се случи след изпълнението на седмата задача – “Бал на аристокрацията”, в която състезателните двойки се представиха с: английски валс, виенски валс, куикстеп и фокстрот.

Според регламента, последните три двойки в класирането отидоха на елиминации, в които изпълниха отново своите танци. И така, борещите се за оставане този път бяха двойките: Станислава и Любомил, Биляна и Аладин и Нели и Тихомир. Спасени бяха Биляна и Метин с оценка 4,48 и Нели и Тихомир с 4,11. Надпреварата напуснаха Станислава и Любомил, които днес бяха оценени най-слабо – 3,90, и трябваше да напуснат „Магаданс Предизвикателството“.

Останалите седем двойки ще представят танците от новата задача – “Танци върху песни на Майкъл Джексън и Мадона”. Изпълнението на тази задача гледайте на 25 април, четвъртък, от 21.00 часа! След изпълнението на всички танци ще може да поставите своите оценки на специален интернет адрес. Същата вечер от 22:30 часа на живо започват елиминациите!

Цялото предаване от 18 април 2013 г. (от 22.30 часа).