enbg

Слави с „неудобни въпроси” към Галена

27.10.2011 | коментара

26 октомври 2011 г.

Направи дует, стори добро – това е новата политика на Шоуто”, призна водещият Слави Трифонов. След дуетите на Георги Милчев-Годжи с Ивана и на Борис Солтарийски с Андреа, Слави предвижда в близко бъдеще и появата на нови музикални двойки – китаристът Иван Стоянов със Стефка Берова, както и нов прочит на песента „Mana Mana” от Евгени Димитров-Маестрото и Лили Иванова.

Факт вече е още един нов дует, в който има участник от „Ку-ку бенд”. Йордан Йончев-Гъмзата и Галена представиха съвместната си песен „Неудобни въпроси” в „Шоуто на Слави”. След изпълнението на парчето, Слави се поинтересува чие дело е текстът. Галена сподели, че текстът на песента „Неудобни въпроси” е писан от Мариета Ангелова, а идеята е на Ясен Дараков, кореспондент на bTV в Америка. Слави Трифонов не пропусна да зададе на Галена и част от неудобните въпроси, за които се пее в песента. Ето въпросите на Слави, инспирирани от текста, и отговорите на певицата:
Слави: Къде ти е най-готино мъж да те целува?
Галена: Не къде, важно е как!
Слави: Играчките с вибрации използваш ли ги често?
Галена: Нямам такива. Още не ми се налага. Дай боже, да не ми се налага.
Слави: За броя на мъжете ти дали ти се говори?
Галена: Въобще. Много неудобен въпрос!
Слави: Кажи ми честно, верно ли на тройките си фенка?
Галена: Никак даже, малко съм старомодна.
Слави: От позите ще кажеш ли коя ти е любима?
Галена: Тази, в която не се губят сантиметри.
Слави: На кино, в асансьор или на задната седалка?
Галена: Важното е да е спонтанно.
Слави: С или без бельо си?
Галена: Днеска съм със.
Слави: По тясната ти блузка силикон ли има, мила?
Галена: Напоследък отговарям: „Сама съм си го платила!”
Слави: Някога била ли си с дама в леглото?
Галена: Няма лошо.
Слави: Има ли значение размерът за жените?
Галена: А ти да не се притесняваш, че за това ме питаш?!

След блиц интервюто с Галена, Слави поговори с Гъмзата за състоянието на поп-фолка. Тромпетистът смята, че „поп-фолкът върви, накъдето върви и политиката – наникъде”. Според него това е така, защото във въпросния музикален жанр „няма хора, които искат да бъдат революционери”. Йордан Йончев заяви, че е много важно е и какви са инвестициите и цитира сръбската звезда Лепа Брена, която само преди вечер сподели пред Слави, че „парите правят дупка там, където и бургия не прави.” В песента „Неудобни въпроси” финансово е инвестирала предимно Галена. Певицата призна, че напоследък сама се грижи за всичко – от текста и клипа до дрехите и грима.