enbg

Слави подари автомобил и телевизори за рождения ден на шоуто

29.11.2011 | коментара

28 ноември 2011 г.

11-годишната Илина Стойкова беше специален гост в празничното издание на „Шоуто на Слави“. Тя е родена на 27 ноември 2000 година – датата, на която шоуто излъчва своето първо предаване. Родена е в 06:10 сутринта: „С 16 часа съм по-голяма от вашето шоу“, каза тя. „Точно си се родила и са ти пуснали да гледаш шоуто“, допълни водещият.

Илина получи за своя рожден ден специален подарък от Слави – чисто нов таблет. Тя беше поканена в празничната вечер с важна задача – да изтегли един от зрителите в публиката, дошла да гледа шоуто на живо. Наградата за късметлията беше чисто нов бял автомобил Great Wall Voolex. Колата беше представена от Филип Станев, който успокои зрителите: „Двигателят вече е запален, тъй като ние не желаем да рискуваме“. В специална сфера бяха поставени номерата на седалките, на които зрителите седят в залата. „Всеки един от хората, които идват да гледат моето шоу, си купува билет. Най-голяма чест за мен е тогава, когато идват групи, както сега – деца от цяла България. Днес имаме групи от София и Перник. Те идват, купуват си билет предварително, организират се, и идват да гледат моето шоу, което за мен е наистина огромна привилегия“, призна Слави. „Тези деца са дошли доброволно. В повечето предавания публиката е платена. А при мен вече толкова години публиката идва и си купува билет, което за мен е голяма радост. За това на рождения ден на шоуто аз правя подаръци, за да мога да се отблагодаря по някакъв символичен начин на публиката“, допълни той.

Илина изтегли от сферата номер 9, което донесе на 16-годишния Светослав Попов нова кола. Въпреки изненадата си и огромното си вълнение момчето успя да каже, че е от София, ученик в 11 клас и точно сега му трябва автомобил. „Точно такава исках – бяла“, възкликна той. Филип Станев заведе победителя при подаръка, за да му го връчи. Светослав прегърна колата си, след което се качи в нея и подаде газ. Беше категоричен, че с нея всички гаджета ще го харесват.

В специалното издание по случай 11 години „Шоуто на Слави“ водещият подари и телевизори на всички присъстващи в залата.