enbg

Слави отговаря на Недялко Недялков за „тъпите копелета от bTV“

31.10.2017 | коментара

В предаването Слави Трифонов коментира изявлението на собственика на ПИК Недялко Недялков по повод оставката на здравния министър, след журналистическо разследване на bTV.

Думите на Слави: „Уважаеми зрители, оставката на министъра на здравеопазването породи много коментари, но един от тях ми направи голямо впечатление. И то не само защото е категоричен, а и защото идва от един човек, който – не крия, че ми е близък на сърцето. Това е собственикът на ПИК – Недялко Недялков, когото аз наричам просто „любов моя“. Ще ви цитирам думите на моя любовен блян: “Тъпите копелета от bTV по поръчка взеха главата на един от най-достойните български лекари – Николай Петров. Ще им се връща!”
Не мога да се сдържа да не се обърна към автора на тези думи:
Скъпа моя Недялко, виждам, че продължаваш да си груб, жълт, платен и Пеевски. Въпреки че ме даде на прокурор и любовните думи, които исках да кажа на теб, ги казах в СДВР, въпреки всичко това, не можеш да ме спреш. Любовта е по-силна от всичко. Казваш “тъпите копелета от bTV”. Тъй като и аз съм в bTV, затова сега ще ти припомня думите от една моя песен, която – сега разбирам, че съм изпял за теб:
„Копелета гадни бяхме
всичките до един,
ала така ни обичахте…“
Чакай ме! Копелето идва. Любовта си заслужава. Доволен ще останеш.“

Цялото предаване от 31 октомври 2017 г.