enbg

Слави и Ку-ку бенд забиват в O2 Арена в Лондон на 9 юни

19.2.2018 | коментара

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала Арена Армеец и на Националния стадион, Слави и „Ку-ку бенд“ ще изнесат уникален по рода си концерт в музикалния гигант – зала O2 Арена (The O2 Arena), Лондон, на 9 юни тази година. Това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица, след концерта им в зала „Астория“ през 2004 година и след като през 2016 г. българска публика напълни зала Wembley Arena (Уембли Арена) и пя с тях български песни. Затова е и огромно вълнението на екипа при подготовката на този концерт.

The O2 Arena е мултифункционална зала с 20 000 места. Тя е най-голямата в Европа и една от най-модерните зали в света, разполагаща с огромни технически ресурси. В нея е играл Григор Димитров, а изпълнители от ранга на Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери ще напълнят залата в дните около концерта на „Ку-ку бенд“. Именно на тази забележителна сцена Майкъл Джексън планираше да изнесе последните си 50 концерта през 2009–2010 година.

Повече от половин година са текли преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като, по думите му, за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Уембли Арена, който Слави и „Ку-ку бенд“ изнесоха преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

Очертава се това да бъде най-голямото българско събитие, извън границите на страната.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 9 часа лондонско време (11 ч. българско). Билети ще могат да бъдат закупени по електронен път от сайта на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vеntex BG в Лондон. Информация за продажбата на билетите ще може да бъде намерена на сайта на The O2 Arena, както и на телефон 00447597397062 от 9:00 до 17:00 часа.