enbg

Сестра, баба и любим бяха най-добрите познати на претендентите

19.11.2010 | коментара

18 ноември 2010 г.

Шоуто тази вечер започна с няколко съвета на титулярния водещ към единия от водещите на ПРЕТЕНДЕНТЪТ Георги Милчев – Годжи: „Изчакай малко аплодисментите на публиката и тогава говори“, „поклони им се“, подканяше Слави. Георги буквално си взе бележка, а в следващия миг той и Иван Стоянов обявиха Слави за най-добрия човек, когото познават. Двамата дори и не подозираха какво ги очаква по-нататък…

Същността на тазседмичната задачата се състои в това претендентите да представят най-добрия човек, когото познават и същевременно да го изненадат по атрактивен начин. В четвъртък вечер пръв това трябваше да стори претендентът Ива Николаева. Варненката доведе в студиото своята сестра Деница Николаева. Водещият Иван Стоянов я посрещна с въпроса: „Ти ли си Деница?“ „Не, тя е дядо Мраз“, обади се председателят на журито Слави Трифонов.
За сестра си Деница Ива сподели: „Тя стои пред абсолютно всички други хора в моя живот – преди приятелите ми, преди гаджетата ми, преди работата ми, преди училището.“ „Каза „гаджетата ми“- питай я много ли гаджета има?“- намеси се за пореден път Слави Трифонов. „Говорех за предишните, сега нямам гадже“, отговори Ива. След малко Слави отново се обади: „Сестра й е притеснена, трябва да я разчупите, да я отпуснете.“ Иван сметна, че подходящ начин да отпусне гостенката е като я попита дали обича да правят нещо заедно със сестра си – „да спите, да ядете.“ После Ива и три години по-голямата й сестра Деница показаха снимки от детството си. „А, те са цветни, браво“ – изненада се водещият Иван Стоянов. Докато двете дами показваха снимки от семейния албум, Слави влезe още два пъти в спор с другия водещ – Георги Милчев, който от своя страна беше на ръба да получи нервна криза.

Изненадата на Ива беше свързана с работата на Деница, която се оказа, че работи в частна детска градина. В студиото влезе малката Андреа, която подари огромно сърце на Деница, направено с помощта на всички деца в градината. Слави Трифонов коментира, че „избора на Ива за изненада е много добър“. Иво Сиромахов обаче не беше забравил случилото се по-рано и се обърна към Слави: „Водещите бяха навикани, изпуснах пусулата (нишката), твоя беше вината.“

Георги Николов доведе в студиото най-добрия човек, когото познава – баба си Божана Кирилова. Той я посрещна със запазена марка поздрав и с огромен букет. За Георги Божана сподели, че е уважителен, честен и че не е бил палав като малък. Ванчо уместно констатира: „Вие явно отдавна се познавате.“ После водещите попитаха баба Божана дали дава съвети на Георги за жените. „Която и да ми доведе, е добре дошла“, сподели тя.
Изненадите на Георги към баба му Бужи, както той я нарича, бяха две. Първо той й посвети стихотворение, написано от самия него:
„Като жребец препускат неуморните години
и сменят у човека хиляди сезони,
а споменът рисува прелестни картини,
които в съзнанието като деца се гонят.
И ето днес стоиш пред всички хора-
тъй горда, жизнена и здрава
усмихни се и приятелски кажи им:
„На седемдесет съм, но душата ми е млада
и животът продължава.“

Втората изненада на Георги беше неговото изпълнение на „Море сокол пие“- песен, която е пял като малък и в „Като лъвовете“. В изпълнението се включи и баба Божана.

Иво Сиромахов коментира изпълнението на Георги така: „Имаше преекспониране повече на твоята личност, а не на баба ти.“

Трета със своята задача трябваше да се справя Гергана Костова. Тя представи своя любим – Асен Стоев. Запознали се по време на работата върху един проект, който се състоял в правенето на скечове. „Видях го в ролята на ром и се влюбих в него“, призна Гергана. Слави попита дали Асен си слага перука, за да прилича на ром, в „любовната игръ“. „Тя един път ме помоли“- отговори искрено Асен. Двамата разкриха, че Гергана е тази, която го е сваляла в началото. След един месец упорито дърпане, Асен най-накрая пристанал. „Асен е моят амулет“, сипеше хубави думи за своя приятел Гергана.
Изненадата си към него Гергана анонсира така: „Мислех да е нещо романтично, но това ще ме изкефи мен, а не него, искам той да се изкефи.“ След тези думи, Гергана покани на сцената рапъра Спенс, явно много любим изпълнител на Асен. Последният видимо се развълнува много и нацелува Гергана за прекрасната изненада. Шоуто стана пълно, когато самият той се включи в рапирането.
„Аз се изкефих жестоко, много готина изненада е избрала Гергана, защото видях, че и Асен се изкефи“, коментира Иво Сиромахов. Също толкова положителни бяха и коментарите на другите двама членове на журито – Слави Трифонов и Светльо Митев.

В петък от 22:30 ч. продължава изпълнението на задачата „Най-добрият човек, когото познавам“.