enbg

Сем. Пищолски – гостуване преди финала

16.7.2014 | коментара

Семейство Пищолски, финалисти в „Пеещи семейства“, гостува в „Шоуто на Слави“ в седмицата преди финала.

17-годишните близнаци Мартин и Кристиян и майка им Милена споделиха, че участието в „Пеещи семейства“ им се отразява много добре. Двамата близнаци учат в Националната хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград и смятат в бъдеще да се занимават с музика.

Двамата си имат гаджета, които се казват Нанси и Михаела, и често ги подкрепят от публиката в студиото. По отношение на интимния живот Кристиян потвърди подозренията на Слави като призна шеговито: „разменяме се“. Като тяхна майка Милена разкри, че двамата се различават по характерите си: „Кристиян е взел жилката на македонец – лют е много, а Марти е родопчанин – кротък, блага душичка, можеш да го излъжеш както си искаш.“

„Баща им е завършил хореографското училище в София, но по стечение на обстоятелствата работи в една фабрика в Благоевград“, разказа Милена. През миналата година бащата Кирил претърпял операция и вече не ходи на работа: „Вкъщи си е, гледа ни и много ни се радва, много ни подкрепя. Той ги учи да свирят на тъпан, на тарамбука и е много щастлив с тях двамата“, завърши Милена.

Цялото предаване от 16 юли 2014 г.