enbg

Сем. Константинови – гостуване преди финала

15.7.2014 | коментара

В „Шоуто на Слави” гостуваха сем. Константинови, които са един от десетте отбора, класирали се за финала на музикалния проект „Пеещи семейства”.

Сем. Константинови е представено от Николай Константинов, който е един от близнаците в популярното дълги години дуо „Los Hemelos”, и Янко – синът на починалия му брат.

Николай Константинов довери, че брат му Димитър, с когото 26 години са концертирали в България и чужбина под името „Los Hemelos”, много му липсва и че всъщност заради него участва с Янко в „Пеещи семейства”. С брат ми имахме към 200 песни и бяхме в състояние да ги изпълним и изпеем без да гледаме щим, ноти или текст – спомни си Николай Константинов. Според него най-важното в живота е „какво правиш, как го правиш и с кого го правиш”. Николай Константинов не можа обаче да отговори на питането на Слави коя е най-хубавата китара. „Все едно ме питаш коя е най-хубавата жена”, обоснова трудността на въпроса музикантът.

Янко Константинов сподели пред Слави, че слуша всякаква музика – „от Бах до Iron Maiden и Metallica”, но се занимава с ортодоксална музика и даже е бил част от православен хор.

За финала на „Пеещи семейства” сем. Константинови още се колебаят с коя песен да се представят и дали да я изпълнят сами или с участието на „Ку-ку бенд”.

Цялото предаване от 15 юли 2014 г.