enbg

Сем. Драгоеви/Димитрови – гостуване преди финала

15.7.2014 | коментара

Финалистите в музикалния проект „Пеещи семейства” сем. Драгоеви/Димитрови гостуваха в „Шоуто на Слави”.

Пред водещия Слави Трифонов петимата представители на Драгоеви/Димитрови разказаха любопитната и нетрадиционна история на своето семейство. Лилия разказа кой кой е в отбора Драгоеви/Димитрови в роднински план: Васил е син от втория брак на баща й, Станислава е дъщеря от третия брак на баща й, самата Лилия е дъщеря от четвъртия брак на баща си, Симона е дъщеря на Васил, а Елица е дъщеря на Станислава.

Драгоеви/Димитрови отново потвърдиха, че някои от тях се познават помежду си от много скоро и че „причина и повод” (според Васил) да се съберат е „Пеещи семейства”. Станислава сподели, че се е запознала с брат си в началото на годината, а нейната дъщеря Елица се среща с вуйчо си Васил три дни преди кастинга на музикалния формат. Три месеца по-късно проектът „Пеещи семейства” ги държи да са заедно и да се опознават един друг. „Вместо да се караме за наследства, ние се обединихме, пеем и сме щастливи”, заяви единственият мъж в отбора Васил.

Поради „стилистични различия” сем. Драгоеви/Димитрови все още не са избрали песента, с която ще се борят за зрителския вот.

Цялото предаване от 15 юли 2014 г.