enbg

Сем. Димови – гостуване преди финала

17.7.2014 | коментара

Семейство Димови, едно от десетте семейства достигнали до финала на музикалния проект „Пеещи семейства”, гостува в „Шоуто на Слави”.

Водещият Слави Трифонов получи подарък от сем. Димови – символът на тяхната любов – бурканче със сладко от смокини. Даниела обясни на Слави как при първата й среща с Краси, той е поискал да му услужи с торбичка, за да прибере в нея подарено бурканче със сладко от смокини.

Краси сподели пред Слави, че с Даниела са се записали за участие в „Пеещи семейства” в последния възможен ден, но днес не съжаляват за решението си, защото „шоуто е страхотно”. Сем. Димови довериха още, че близките им много ги подкрепят и че без тъщата и свекървата, които гледат 5–годишния им син Димитър, участието им в музикалния проект би било невъзможно.

В контекста на участието си в „Пеещи семейства” Краси, който по професия е икономист, направи оптимистична трактовка на сложната икономическа ситуация в България: „Щом икономистът пее, значи бинесът върви”.

В края на разговора сем. Димови анонсираха, че на финала на „Пеещи семейства” ще изпълнят песен от музикален стил, в който досега не са се представяли в проекта на „Шоуто на Слави”.

Цялото предаване от 17 юли 2014 г.