enbg

Сем. Георгиеви – гостуване преди финала

15.7.2014 | коментара

Сем. Георгиеви, едно от десетте семейства, достигнали до финала в телевизионния проект „Пеещи семейства”, гостува в „Шоуто на Слави”.

Отборът на сем. Георгиеви в музикалното предизвикателство е съставено от баща и син, които носят едно и също име – Огнян. Пред водещия Слави Трифонов те обясниха и защо третият член на семейството – съпругата и майка д-р Юлиана Георгиева, не влиза в отбора – можела да свири само на акордеон.

В предаването бащата Огнян Георгиев разказа, че е роден на 3 март и затова родителите му го кръщават на героя от романа „Под игото” – Бойчо Огнянов. След това той дава своето име и на сина си и сега Огнян Огнянов звучи като „Джон Джонсън”.

За себе си Огнян Георгиев–баща разказа, че е учил ветеринарна медицина в Стара Загора, но голямата му любов си е останала музиката. Тази негова любов се зародила още в ранно детство, когато родителите му купили китара на … брат му. Сега неговият брат не свири, а той има зад гърба си участия в няколко ученически групи, както и професионални изяви със старозагорски групи в Норвегия.

Огнян Георгиев–младши сподели, че иска да стане тонрежисьор, тъй като му харесва да работи със звук. В личен план призна, че няма приятелка и това че го „дават по телевизията” още не му е помогнало в тази насока. „Имаме вече случаи с хора, които ни разпознават и това е хубаво”, заяви обаче Огнян Георгиев-младши.

В предаването стана ясно, че бащата и синът могат да се срещнат и на една друга голяма сцена – тази на „Гласът на България”. Двамата споделиха, че са се явили на предварителните кастинги на музикалния формат, но този път участват самостоятелно.

Пред водещия Слави Трифонов сем. Георгиеви анонсираха, че на финала ще се представят с рок песен. Те апелираха зрителите, които ги харесват, да гласуват на финала за тях.

Цялото предаване от 15 юли 2014 г.