enbg

Райя Андреева – гостуване

8.6.2011 | коментара

От града на хубавите момичета – Бургас, така Ивайло представи съгражданката си Райя Андреева и напомни, че на кастинга тя впечатли с гласови данни, но по време на конкурсните задачи се представи и като много добра танцьорка. Оказа се, че публиката не знае и за други интереси на Райя – скалното катерене и рисуването. В края на разговора тя остави като подарък за Слави една своя абстракция, към която и представителят на сценаристите Ивайло Вълчев прояви интерес. Освен това Райя разкри, че се интересува и от оръжия и бойни изкуства, въпреки че не е имала възможността да тренира. Пиърсингът обаче няма някакво скрито значение, отговори на питането на водещия Райя.

Ден преди финала на „Танцувай с мен – 3…стаен“ Райя Андреева призна, че това, което не й дава мира, е желанието да даде всичко от себе си и да изиграе танца си така, че да е доволна от себе си, а да са доволни и зрителите.

„Всъщност един апартамент не би ми дошъл излишен, но… смятам, че е по-важно да направиш всичко за себе си, да си доволен от себе си накрая и когато се обърнеш, да кажеш „Аз дадох всичко от себе си.“ – аргументира позицията си Райя.

Райя имаше своето до известна степен философско обяснение за процесите по време на конкурса: „Донякъде е приятно да си известен, чувствам се променена, защото заедно с другите участници преминахме през доста неща, като стилове, като притеснение, като нови неща за учене – което само по себе си изгражда вътрешния свят по някакъв начин.“

Като активист на движение за мир Райя призова зрителите да гласуват за този, който най-много им харесва, но водещият Ивайло Вълчев успя да я предизвика да каже – „Искам да гласувате за мен!“ Що се отнася до другите участници, Райя каза, че има фаворит, но смята да го запази за себе си.