enbg

Предварителна информация за концерта на 25 април в „Арена Армеец“

24.4.2015 | коментара

Пропускателният режим за концерта на 25 април в зала „Арена Армеец“ ще започне в 18 часа. За ваше улеснение е добре да се насочите към входа, който съответства на мястото ви, изписано на билета. Например, ако мястото ви започва с буква „А“, насочете се към вход А.

Пазете билета си до приключване на концерта и напускането на залата!

Пристигащите с автомобили могат да ползват паркинга на залата до запълването на неговия капацитет от 900 места. По данни от сайта на зала „Арена Армеец“ има осигурени две автомобилни връзки към локалното платно на бул. „Асен Йорданов“. Предлага се обиколна вътрешна автомобилна улица с достъп до всички входове на залата. До зала „Арена Армеец“ може да се стигне с градски транспорт: тролейбусни линии: № 4, 11 и автобусни линии: № 1, 6, 305, 280, 84.

В залата не се допускат въоръжени лица и лица, под въздействието на алкохол, наркотични и други упойващи вещества. Не могат да бъдат внасяни течности. Не се допускат флакони под налягане и предмети с дължина над 60 сантиметра. Няма да бъдат допускани лица с професионални фотоапарати.

Лица до 18-годишна възраст могат да присъстват само с пълнолетен придружител и попълнена и подписана от него декларация. Декларацията може да изтеглите ТУК и да я принтирате и попълните предварително. Такава декларация ще може да бъде получена и на място.

Деца, които нямат навършени 7 години, могат да влязат безплатно, ако не заемат място. Трябва да носите копие от удостоверението за раждане на детето.

С оглед вашата сигурност и спокойствие, както и сигурността на вашите деца, ние не препоръчваме на концерта да присъстват малки деца – предвид огромния брой хора, които ще бъдат в залата, голямата сила на децибелите и факта, че концертът ще продължи до късно.

ДЕКЛАРАЦИЯ