enbg

Посрещнали Люси с фойерверки след финала

23.2.2010 | коментара

22 февруари 2010 г.

Победителката в “Музикална академия “Ку-ку бенд” – „Стани поп-фолк звезда” Люси беше гост в шоуто само два дни след бляскавата си победа на финала, благодарение на зрителските гласове.

Оценките на журито класираха младата певица на трето място, но явно тя бе грабнала симпатиите на зрителите, защото там спечели убедително и в крайното класиране отново заслужи първото място.

Вечерта на Големия финал се оказва незабравима за Люси. „Чувствам се като в приказка, даже – не, все едно сънувам!” – възкликна тогава изненаданата победителка. Прибирайки се към къщи я очаквала още една голяма изненада: „Имаше страшно много хора пред нас и всички крещяха „По-бе-да! По-бе-да!” Носеха торти, фойерверки. Беше нещо невероятно!” Много хора се обадили на Люси, за да й кажат, че са плакали с нея от радост пред телевизорите.

Освен, че е новата поп-фолк звезда, Люси спечели уникалния тунингован Мерцедес, който обеща да си кара. Люси ще запише и дуетна песен със Слави, за която сподели, че „трябва да е уникално парче, нещо бързо”. Освен това, на победителката ще бъде издаден албум, ще бъде заснет и видео клип.

Люси пожела да изкаже своите благодарности – благодари на Бог „за дарбата, с която ме е дарил”, на зрителите, на Слави – за възможността да се изяви и да я види цяла България, на Ку-ку бенд, че са я върнали в състезанието, както и на родителите си, за това, че са я отгледали. „Не знам с какво съм спечелила зрителите, опитах се да бъда истинска. Може би са повярвали в мен, за което им благодаря!” – бе искреният коментар на Люси.