enbg

Подаръците от „Шоуто на Слави“

6.5.2019 | коментара

На 6 май 2019 г. Слави Трифонов обяви, че на 31 юли 2019 г. „Шоуто на Слави“ ще спре да съществува.

„Това шоу не е мое и на моя екип, то е наше. Тоест ваше, уважаеми зрители. Общо е. През всичките тези години аз получих много подаръци от гостите ми в шоуто. Тоест, вие, уважаеми зрители, получихте много подаръци от гостите ни в шоуто. И съвсем справедливо смятам, че те не трябва да стоят в мен.

„През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз прибавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя милост, нарисувани от Володя Кенарев, както и 9 книги. Това са 9 безценни книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми зрители, също са ваши. Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора, гостували в шоуто.“ – обяви Слави Трифонов.

Тези подаръци ще бъдат раздадени чрез томбола, за която може да се запишете на адрес:  www.final.slavishow.com

Част от подаръците е и Mercedes S класа, който беше представен с видео от Краси Радков и Ванката. „Това е лимузина, която беше нужна, за да осигурим комфорт на световните знаменитости, но ние смятаме, че световните знаменитости и зрителите на нашето шоу са на едно ниво и затова този Мерцедес ще стане собственост на един от вас“, каза Слави.

Някои от подаръците може да видите в следното Видео.

Цялото предаване от 6 май 2019 г.