enbg

Победителят в „Гласът на България“: Обещавам, че няма да ви разочаровам

25.10.2011 | коментара

24 октомври 2011 г.

Стелияна Христова, победителят в първия сезон на „Гласът на България“, беше специален гост в „Шоуто на Слави“ минути след като зрителите я избраха за най-добрия глас в музикалния формат. „Трудно ми беше да повярвам, че печеля. Сред толкова добри изпълнители, които се явиха, аз да съм Гласът на България… Тук е мястото да благодаря на всички, които са ме подкрепили, които гласуваха за мен. Обещавам, че няма да ви разочаровам“, каза тя пред Слави. Стелияна сподели, че се чувства прекрасно от победата и че въобще не е очаквала да спечели. „Всеки, стигнал до финала, е имал една надежда, че може би той ще бъде Гласът на България“, каза тя.

Според водещия победата на Стелияна и за него е изненадваща, тъй като в началото на гласуването тя е била на последно място. След изпълнението на първата й песен – „I surrender” на Селин Дион, гласовете на зрителите скочили. „Тази песен ти изпя най-добре, откакто участваш в Гласът на България“, беше категоричен Слави. Според него битката между нея и другия финалист – Игор, е била изкючително оспорвана. Стелияна спечели 58% от гласовете на зрителите, оставяйки след себе си Игор с 42%.

„Всичко, което направи, беше твоя заслуга, и ти се справи страхотно. И Ку-ку бенд свириха с удоволствие за теб“, заключи Слави и пожела на Стелияна като стане световноизвестна да не го забрави.