enbg

„Пеещи семейства“, 24 юли 2014 г.

24.7.2014 | коментара

В заключителната част на финала в „Пеещи семейства“ с песен по избор се представиха последните две семейства – сем. Маркови и Братя Ангелови. Сем. Маркови се представиха с микс от песните „Даньова мама“ и „Мари, како Тодоро“, а Братя Ангелови изпълниха песента „Дики, Дики“. След техните изпълнения бяха обявени крайните резултати от гласуването в интернет, което определи за победител сем. Пищолски.

Повече от три месеца продължи надпреварата в проекта „Пеещи семейства“, в чийто първи етап се явиха 30 семейства. Напред продължиха 19 семейства, които се изправиха пред първата си задача „Любовта е по-силна от всичко“. В нея те трябваше да изпълнят песни за любов. До трети етап достигнаха 15 семейства, като там задачата им бе да се представят с българска естрадна песен. За последвалия полуфинал се класираха 13 семейства и те имаха за задача да изпълнят песен на Ку-ку бенд. В този етап отпаднаха три семейства и така до финала се добраха 10 семейства, които в три поредни дни (22, 23 и 24 юли) се представяха с песен по свой избор. За разлика от предишните етапи, на финала участниците не бяха оценявани от комисията, а от зрителите, по интернет.

Най-много гласове в тридневното онлайн оценяване получи сем. Пищолски и заслужено спечели наградата – уикенд в Дисниленд.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЛАСУВАНЕТО:

Резултати от гласуването на финала в "Пеещи семейства"